Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър бТВТрадиционно Народното събрание не се радва

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър бТВТрадиционно Народното събрание не се радва
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Само да взимаш заплата като депутат, няма приност за доверието в НС

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър бТВ

Традиционно Народното събрание не се радва на извънредно доверие измежду обществото, само че то съставлява посочените от хората народни представители. Т.е. за престижа на тази институция отговаряме всички по равно - всички групи. Разбира се, опозицията постоянно се пробва да трансферира отговорността на ръководещите, които образуват дневния ред. Но е реалност, че опозицията в границите на последните четири години трайно не присъстваше в залата, даже когато се обсъждаха значими за страната ни въпроси. Дори в този момент в миг на пандемия опозицията съвсем в никакъв случай не е на утринна регистрация с една-единствена цел - неуспеха на съвещанията на Народно събрание и опити да се ограничи опита на взимане на решения.

Това разяснява в ефира на бТВ Десислава Атанасова.

Не считам, че отсъствието от парламентарната зала и взимането на заплата имат принос към доверието в институцията, добави тя.

За ГЕРБ властта не е самоцел. Най-важното, с което демонстрираме пред хората, че сме готови, това са резултатите, а те са налице и са неоспорими, уточни Атанасова. 

България стои извънредно устойчиво на фона на международна зараза, добави тя.

За 10 години ние сме правили неточности, това е несъмнено. Но съгласно мен, който не работи, той не бърка, разяснява тя.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР